Kaulanauhat ja klipsit

Kaulanauhat ja klipsit. Autamme mielellämme myös jäsenkortin ulkoasun suunnittelussa ja painoaineistojen rakentamisessa. Lisäksi tarjoamme postituspalvelun ja erilaiset korttitarvikkeet.

Sileä kaulanauha

Polyesteristä valmistettu avainkaulanauha 1-3 väripainatuksella. Saatavilla 5 eri nauhan leveyttä. Kaikissa kaulanauhoissa on niskassa turvalukko. Useita standardivärejä, myös mahdollisuus nauhojen värjäämiseen PMS-sävyn mukaan. Ilmoita haluttu nauhan väri tarjouslomakkeessa. Nauhoihin on valittavissa eri käyttötarkoituksiin sopivia kiinnikkeitä.

Tuotteen koko: 20 x 900 mm

Minimitilausmäärä:

– Varasto kaulanauhoihin (ei painatusta, kuvat 1-2)  25 kpl.

– Painettuihin kaulanauhoihin 100 kpl.

Pakkaus: Pussitettu

Varastokaulanauhat saa nopealla aikataululla ja heti käyttöön !

Kiinnikkeet:

Yksi seuraavista kiinnikkeistä kuuluu hinnaston hintoihin: papukaijalukko, J-koukku, O-rengas, nipistin, pyörivä nipistin, irrotettava mobiilikiinnike, kiinteä mobiilikiinnike, välikappale.

Nauhojen leveydet:

10 mm, 12 mm, 15 mm, 20 mm, 25 mm

Kaulanauhat ja klipsit jo vuodesta 2002 ! ! !

Tuubi kaulanauha

Putkeenkudottu polyesterinen kaulanauha 1-3 väripainatuksella. Materiaalin ja kudonnan ansiosta kaulanauha on miellyttävä ja pehmeä käyttää. Kaulanauhoissa on aina turvalukko. Saatavilla 3 eri nauhan leveyttä. Useita standardivärejä, myös mahdollisuus nauhojen värjäämiseen PMS-sävyn mukaan.  Ilmoita haluttu nauhan väri tarjouspyynnössä. Nauhoihin on valittavissa eri käyttötarkoituksiin sopivia kiinnikkeitä.

Tuotteen koko: 10 x 900 mm

Minimitilausmäärä: 100 kpl

Pakkaus: Pussitettu

Kiinnikkeet:

Yksi seuraavista kiinnikkeistä kuuluu hintoihin: papukaijalukko, J-koukku, O-rengas, nipistin, pyörivä nipistin, irrotettava mobiilikiinnike, kiinteä mobiilikiinnike, välikappale.

Nauhojen leveydet:

10 mm, 12 mm, 15 mm

Moniväripainetut kaulanauhat

Moniväripainetut kaulanauhat painetaan sublimaatiotekniikalla, joka mahdollistaa nauhan painamisen reunasta reunaan. Sublimaatiotekniikka mahdollistaa myös valokuvamaisen painatuksen. Moniväripainetut kaulanauhat on valmistettu sileästä polyesteristä. Nauhoihin on valittavissa eri käyttötarkoituksiin sopivia kiinnikkeitä.

Tuotteen koko: Pituus 900 mm

Minimitilausmäärä: 100 kpl

Painoalue: Koko tuotteen ala

Pakkaus: Pussitettu

Kiinnikkeet:

Yksi seuraavista kiinnikkeistä kuuluu hinnaston hintoihin: papukaijalukko, J-koukku, O-rengas, nipistin, pyörivä nipistin, irrotettava mobiilikiinnike, kiinteä mobiilikiinnike, välikappale. Kiinnikkeiden kuvat näet tuotekuvista. Turvalukko vakiona.

Nauhojen leveydet:

15 mm, 20 mm, 25 mm

Metallinen kaulanauha

Saatavana heti varastosta !

Klipsit

Saatavana heti varastosta !

Lähetä meille tarjouspyyntö !!!

Vastaamme ennenkuin huomaatkaan !!!


    Kaulanauhat ja klipsit Asiakaskortit muovikortit1_edit

    Asiakaskortit. Toimitamme myös erikokoisia muovikortteja.

    Sekä Kaulanauhat ja korttikotelot . Myyntimme palvelee

    Kaulanauhat ja klipsit jo vuodesta 2002 ! ! !