Kortit eri tarpeiden mukaan räätälöiden

Autamme tarvittaessa asiakkaitamme kaikissa: kortit, Henkilökortit – Kanta-asiakaskortit – Jäsenkortit ym.. muovikortit toimitusprosessin vaiheissa, aina korttien postitukseen loppuasiakkaalle.

Jäsenkortit, kanta-asiakaskortit ym. kortit muovista tai pahvista

Tyylikkäät jäsenkortit ja kanta-asiakaskortit ym… kortit toimivat yrityksen käyntikorttina. Lisäksi kanta-asiakaskortti sitouttaa asiakkaasi yritykseen ja sen palveluihin. Kanta-asiakaskortteja tehdään yleensä muovista, tällöin saadaan kestävä ja tyylikäs lopputulos. Muoviset ovat erittäin laadukkaita, niitä harvoin heitetään roskiin. Kaikki kanta-asiakaskortit valmistetaan aina yksilöllisesti toiveita ja yritysilmettä kunnioittaen.

Muovinen kortti ei kuitenkaan aina ole paras ratkaisu ajateltaessa taloudellisesti tai ekologisesti. Mikäli kortin on tarkoitus olla kertakäyttöinen, esimerkiksi väliaikainen kanta-asiakaskortti tai muu kortti, pahvikortti voi olla hyvä vaihtoehto. Pahvikortit voidaan painattaa yksivärisinä tai monivärisinä ja ne voidaan varustaa magneettijuovalla. Kortteja personoidaan yksiväritulostuksella.

Muovikortit monilla ominaisuuksilla

Muovikortit voivat olla eri kokoisia ja paksuisia, mutta yleisin toimittamamme korttikoko on luottokorttistandardin mukainen CR-80 kortti. (85.6mm * 54 mm, paksuus 0,76 mm) sekä harvemmin käytetty CR-100 (98.5mm * 67 mm ).

Muovikortit painatetaan offset-menetelmällä, jonka lisäksi korttiin voidaan painattaa erikoisvärejä ja -pintoja (helmiäinen, mattapinta).

Muovikortit voidaan varustaa magneettiraidalla, kontaktisirulla tai RFID-sirulla tietojen tallentamista varten korttiin. Kortteja voidaan yksilöidä yksi- tai monivärisenä lämpösiirtomenetelmällä, kohokirjoittamalla (pistotus) ja koodaamalla magneettiraidat.

Yleisimpiä korttityyppejä ja korttien toimintoja ovat:

 • Kanta-asiakaskortit
 • Avainkortit
 • Etäkortit
 • ID-kortit / Henkilökortit
 • Jäsenkortit
 • Kirjastokortit
 • Kuvalliset henkilökortit
 • Työmaakortit
 • Lahjakortit
 • Vakuutuskortit
 • Varmennekortit
 • Asiakaskortit
 • VIP
 • muovikortit ja henkilokortit ym..

Muovikorttien toiminnot ja tehtävät voivat myös vaihdella.

Jäsenkortit ym.. kortit muovikortit ja henkilökortit

Jäsenkortit, kanta-asiakaskortit, henkilökortit ym…

Henkilökorttien teko on erittäin helppoa

Henkilökortti  lisää työntekijän tunnistettavuutta. Kuvalliset henkilökortit ovat tärkeä yrityksen tunnistautumisväline ja mm. rakennustyömailla ID-kortit ovat lailla säädetty pakollisiksi.

Henkilökortin tekemiseen tarvitaan yksinkertaisuudessaan vain digitaalinen valokuva, työntekijän ja -antajan tiedot sekä graafinen ilme. Suosittelemme henkilökorttien materiaaliksi muovia, mutta halutessasi saat ID-kortit myös pahvisena.

RFID-kortilla turvallisuutta

Yleisiä käyttötarkoituksia RFID-korteille on mm. kulunvalvontakortit sekä ajanseurantajärjestelmät.
Etäluettavat RFID-kortit ovat muovikortteja, joihin RFID-siru ja antenni on lisätty jo valmistusvaiheessa. Siru ja antenni esivalmistetaan niin sanotuiksi inlayksi, joka liitetään korttiin omana kerroksena. RFID-kortit luetaan lukijalla, jonka antenni luo jännitteen RFID-tagiin, jotta RFID-tagin antenni pystyy lähettämään vastauksen.

Valikoimaamme kuuluu RFID-kortteja varustettuna mm. seuraavilla tageilla: EM, Mifare, Hitag, IoProx ja Temic.

Jos tarvitset toisenmallisia RFID-kortteja, RFID-avaimenperiä, hybridikortteja tai enemmän tietoa RFID-korteista, myyntimme palvelee.

Henkilökortit – Kanta-asiakaskortit – Jäsenkortit – Muovikortit jo vuodesta 2002! ! !