Kaulanauha kortille

Tyylikäs Kaulanauha kortille, ID-kortit, jäsenkortit, kanta-asiakaskortit,  kulunvalvontakortit ja monet muut räätälöidyt korttiratkaisut

Oy Identcard Ab on täysin kotimainen muovikorttialan yritys. Palvelemme kokonaisvaltaisesti kaulanauha kortille ja siihen liittyvien palvelujen tarpeessa olevia asiakkaitamme. Niin pienet kuin suuretkin asiakkaat ovat meille yhtä tärkeitä. Vahvuuksiamme ovat joustavuus, nopeat toimitusajat, pitkä kokemus muovikorttialalta sekä kilpailukykyiset hinnat. Tuotevalikoimaamme kuuluu muovikortit, asiakaskortit, jäsenkortit, ID-kortit ym. offsetpainatettuna tai pintatulostettuna. Postituspalvelu usealla eri kuorivaihtoehdolla, saatekirjeet ja kirjekuoret sekä korttitarvikkeet (korttikotelot, kaulanauhat ja pidikkeet). Autamme myös mielellämme ID-kortin ulkoasun suunnittelussa ja painoaineistojen rakentamisessa. Asiakaskuntamme koostuu ammattiliitoista, kauppaketjuista, kirjastoista, pankeista, rakennusalan yrityksistä, urheiluseuroista, vakuutusyhtiöistä sekä yksityisistä yrityksistä ja yhdistyksistä.

Sileä kaulanauha kortille

Polyesteristä valmistettu avainkaulanauha 1-3 väripainatuksella. Saatavilla 5 eri nauhan leveyttä. Kaikissa kaulanauhoissa on niskassa turvalukko. Useita standardivärejä, myös mahdollisuus nauhojen värjäämiseen PMS-sävyn mukaan. Ilmoita haluttu nauhan väri tarjouslomakkeessa. Nauhoihin on valittavissa eri käyttötarkoituksiin sopivia kiinnikkeitä.

Tuotteen koko: 20 x 900 mm

Minimitilausmäärä:

– Varasto kaulanauhoihin (ei painatusta, kuvat 1-2)  25 kpl.

– Painettuihin kaulanauhoihin 100 kpl.

Pakkaus: Pussitettu

Varastokaulanauhat saa nopealla aikataululla ja heti käyttöön !

Kiinnikkeet:

Yksi seuraavista kiinnikkeistä kuuluu hinnaston hintoihin: papukaijalukko, J-koukku, O-rengas, nipistin, pyörivä nipistin, irrotettava mobiilikiinnike, kiinteä mobiilikiinnike, välikappale.

Nauhojen leveydet:

10 mm, 12 mm, 15 mm, 20 mm, 25 mm

Tuubi kaulanauha kortille

Putkeenkudottu polyesterinen kaulanauha 1-3 väripainatuksella. Materiaalin ja kudonnan ansiosta kaulanauha on miellyttävä ja pehmeä käyttää. Kaulanauhat on aina turvalukittu. Saatavilla 3 eri nauhan leveyttä. Useita standardivärejä, myös mahdollisuus nauhojen värjäämiseen PMS-sävyn mukaan.  Ilmoita haluttu nauhan väri tarjouspyynnössä. Nauhoihin on valittavissa eri käyttötarkoituksiin sopivia kiinnikkeitä.

Tuotteen koko: 10 x 900 mm

Minimitilausmäärä: 100 kpl

Pakkaus: Pussitettu

Kiinnikkeet:

Yksi seuraavista kiinnikkeistä kuuluu hintoihin: papukaijalukko, J-koukku, O-rengas, nipistin, pyörivä nipistin, irrotettava mobiilikiinnike, kiinteä mobiilikiinnike, välikappale.

Nauhojen leveydet:

10 mm, 12 mm, 15 mm

Moniväripainettu kaulanauha kortille

Moniväripainetut kaulanauhat painetaan sublimaatiotekniikalla, joka mahdollistaa nauhan painamisen reunasta reunaan. Sublimaatiotekniikka mahdollistaa myös valokuvamaisen painatuksen. Moniväripainetut kaulanauhat on valmistettu sileästä polyesteristä. Kaulanauhat on valittavissa eri käyttötarkoituksiin sopivia kiinnikkeitä.

Tuotteen koko: Pituus 900 mm

Minimitilausmäärä: 100 kpl

Painoalue: Koko tuotteen ala

Pakkaus: Pussitettu

Kiinnikkeet:

Yksi seuraavista kiinnikkeistä kuuluu hinnaston hintoihin: papukaijalukko, J-koukku, O-rengas, nipistin, pyörivä nipistin, irrotettava mobiilikiinnike, kiinteä mobiilikiinnike, välikappale. Kiinnikkeiden kuvat näet tuotekuvista. Turvalukko vakiona.

Kaulanauhojen leveydet:

15 mm, 20 mm, 25 mm

Metallinen kaulanauha kortille

Metallinen kaulanauha, nikkelitön, 75cm

Metallinen kaulanauha, nikkelitön, 75cm .. suoraan varastosta

Pehmeät kangasnauhat turvalukolla

Pehmeät kangasnauhat turvalukolla… Suoraan varastosta …

Kaulanauha kortille

Värillinen kaulanauha kortille

kaulanauhat

Muovikortit

Kaulanauhat, Asiakaskortit muovikortit

Asiakaskortit. Toimitamme myös erikokoisia muovikortteja.

Sekä Kaulanauhat ja korttikotelot . Myyntimme palvelee

Autamme mielellämme myös muovikortin ulkoasun suunnittelussa ja painoaineistojen rakentamisessa. Lisäksi tarjoamme postituspalvelun ja erilaiset korttitarvikkeet.

Lähetä meille tarjouspyyntö korteista tai tarvikkeista

vastaamme mahdollisimman nopeasti


    Kaulanauha kortille jo vuodesta 2002 ! ! !